En kommentar til leder i første nummer av Norsk Golf 2013 fra Nini Naarstad.

4897 medlemmer har sluttet med golf siste sesong og av disse er bare 59 stk. under 26,5 i handicap.
Signalet har vært klinkende klart til Golfforbundet i mange år, det er altfor mange som faller fra. I dagens leder er svarene de samme som før: Bedre opplæring, mere trening, bedre fysisk form og en rekke andre tiltak for å gjøre ”nybegynnerne” bedre. Mestring i fokus.
Det er nettopp dette som er Golfforbundets store feil. De ser verden ut fra sitt eget perspektiv, håpet om lavest mulig handicap. I de fleste andre idretter finnes en rekke divisjoner, fra mosjonisten til elite serien. I golf finnes bare ett fokus: BLI BEDRE!!!!
Jeg protesterer herved! Jeg har intet ønske om å bli bedre. Etter 15 golfår har jeg 30 i hpc og er lykkelig med det, til de fleste ivrige golferes store forundring. Det finnes liten akseptanse for å være ”spillbar” med 36 til 30 hpc i golf og stoppe der. Spille med venner, nyte banen, delta i konkuranser i ny og ne, og få respekt for innsatsen i forhold til eget handicap. Jeg lærte på begynnerkurset for 15 år siden at målet var å oppnå 36 poeng til eget handicap. Det gjør jeg av og til og da er jeg stolt!
Jeg trener ikke for å bli bedre, jeg er god nok. Men dette er som å banne i kirken. Man skal hele tiden streve for å bli bedere. Gå på kurs, kjøpe pro timer, stå på drivingrange, innendørstrening om vinteren o.s.v. NEI TAKK! Dette er program for de som er konkurranse orienterte.
Jeg er en hobby spiller. Jeg spiller 20 runder i året. Jeg stortrives på banen, så lenge de rundt meg aksepterer at det er mitt valg å ikke bli bedere. Jeg vil bare nyte golfen på mitt nivå.
Det koster å fremme mitt syn i golfmiljøet.” Du må jo trene. Du har potensiale til å bli mye bedre. Bare gjør slik og slik, så senker du handicapet ditt. ” Et evig mas fra alle kanter. Jeg skjønner godt at mange slutter. De orker simpelt hen ikke stresset fra medgolfere, forbundet, golfmagasinet og golfmedia. DU MÅ BLI BEDRE, HELE TIDEN! 
Er det ikke lov å bare kose seg med golf? 

Vi lover gode golfopplevelser til deg som bare vil kose deg på banen.