Da er vi i gang!

Endelig, etter en noe kald og våt vår, er det også i Hallingdal mulighet til å spille golf på bane. Men for å si det slik, i andre deler av landet har det heller ikke vært de beste forhold for golf. Banen startet sesongen lørdag 25. mai, så vi kan krysse fingre for at det blir en varm sommer. Hemsedal Golfalpin har fått ny daglig leder, Ola Granheim. Han kjenner banen ut og inn. I Klubbhuset er Vigdis på plass. Der kan du få kaffe, nystekte varme vafler og rundstykker. I tillegg blir det også litt varm mat. Alt ettersom Vigdis legger opp til. Klubben har tatt en stor utgift dette året. Vannet i Klubbhuset var ikke helt som vi ønsket, så nå har vi fått koblet oss opp på vannet til Granheim Feriesenter AS. Ellers er Klubbhuset nå ferdig – Noen små detaljer står igjen, litt mer møbler må på plass i det som er arbeidsrommet, men nå kan vi virkelig glede oss over en fantastisk veranda med utsikt både til bane og vakkert landskap. Jeg tør påstå at det finnes ikke en bane i landet hvor Klubbhuset har en slik beliggenhet. 

Trening: Det er trening hver tirsdag kl 18.00 til 20.00. Treningen er for alle – og det er Peter Due- Boije som har denne. Her er alle medlemmer velkomne til trening, enten du er helt nybegynner eller har et etablert handicap. Treningen starter tirsdag 28. mai. 

Turneringer: Det å gå turnering, er en fin måte å være sammen på. Her er det ikke press om prestasjoner, den eneste du konkurrerer mot, er deg selv. Les hva Nini Naarstad har skrevet om dette. Du finner det på Nyheter. Så det er opp til deg selv, hva du måtte ønske å oppnå. Vi har også to tilbud om Veien Til Golf kurs. Dersom det er noen som ikke har anledning på disse to tidspunktene, vil vi legge oss i selen for å imøtekomme dine ønsker om et annet tidspunkt. Hallingdal Golfklubb sier tusen takk til Sparebank 1 Hallingdal og Valdres og Hallingdal Kraftnett for kjærkomne midler til klubben. Vi ønsker å lage til et opplegg sammen med disse to for å vise vår takknemlighet. Da ønsker jeg alle en god golfsesong. Husk – det er to ting som er viktig: Hold hodet nede og motet oppe.

Golfhilsen fra Inger-Brit Vindegg